Posjeta općinskog načelnika kompaniji „H&H Fruit“ Begov Han

Općinski načelnik Mato Zovko u čijoj pratnji su bili predsjedavajući Općinskog vijeća Žepče Muhamed Jusufović, pomoćnik načelnika za gospodarstvo i financije općine Žepče Namik Malićbegović, direktorica Razvojne agencije Žepče Branka Janko i vijećnik Ćazim Huskić posjetili su suvremenu hladnjaču za zamrzavanje i preradu svih vrsta jagodičastog  i bobičastog voća, kao i bilja i šumskih plodova koja posluje u okviru kompanije HEKO d.o.o.,  a nalazi se u Begovom Hanu. Ispred kompanije „H&H Fruit“ Begov Han sastanku je prisustvovala Fatima Memčić, direktorica Poslovne jedinice kompanije „H&H Fruit“ u Begovom Hanu sa suradnicima.

Opširnije...

Pobjednik 10. međunarodnog Radio festivala Radio Žepča Luka Žiberna iz Slavonskog Broda

U dobroj, pozitivnoj i uzavreloj atmosferi, sinoć, 20.travnja 2018. godine u 18.00 sati u prepunoj kino dvorani Doma kulture Žepče održana je finalna večer 10. Radio festivala radio Žepča. Ovogodišnje jubilarno izdanje potvrdio je sva očekivanja sudionika, partnera, organizatora i posjetitelja kao jednog jedinstvenog glazbenih festivala na bh. radijskoj glazbenoj sceni u Bosni i Hercegovini.

Opširnije...

Održana Javna rasprava na temu Novo Žepče, zgrada Osnovne škole jedini je konkretni objekt, koji će se graditi na predmetnom lokalitetu

U četvrtak , 19. travnja s početkom u 14, 00 sati u sali Općinskog vijeća Žepče održana Javna rasprava na Nacrt Regulacijskog plana ,,Novo Žepče" . Javnoj raspravi su nazočili predstavnici javnih i obrazovnih ustanova, Udruženja, predstavnici Službe za graditeljstvo i prostorno uređenje općine Žepče, građani i mediji.
Općina Žepče i Služba za graditeljstvo i prostorno uređenje bila je nositelj svih aktivnosti izrade Nacrta Regulacijskog plana za Novo Žepče.

Opširnije...

Stranica 1 od 143