Srijeda, Kolovoz 15, 2018

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Odluka Vlade Zeničko-dobojskog kantona iz nadležnosti Ministarstva za rad, socijalnu politiku i izbjeglice

Dana 08.09.2017. godine, kao rezultat prevedenih aktivnosti Ministarstva za rad, socijalnu politiku i izbjeglice Zeničko-dobojskog kantona po pitanju realizacije Javnog poziva za financiranje i sufinanciranje programa/projekata nevladinih organizacija kantonalnog karaktera sa područja Zeničko-dobojskog kantona, u prostorijama ovog Ministarstva je održan sastanak sa predstavnicima  kantonalnih nevladinih organizacija.

U pitanju su nevladine organizacije kojima su Odlukom Vlade Zeničko-dobojskog kantona odobrena budžetska sredstva za realizaciju programa/projekata u 2017. godini.

Sastanak je održan s ciljem uručivanja Odluke Vlade Zeničko-dobojskog kantona, broj: 02-14-12206/17 od 31.08.2017. godine i dogovora oko realizacije programa/projekata. Tom prilikom,  Nurđehan Šahinović, Ministar ministarstva za rad, socijalnu politiku i izbjeglice, ukazao je na značaj razvoja suradnje i partnerstva vladinog i nevladinog sektora u realizaciju budućih projekata, kao i na obaveze po pitanju izvještavanja o realizaciji odobrenih programa/projekata, kaže se u priopćenju Ministarstva za rad, socijalnu politiku i izbjeglice.