Ponedjeljak, Prosinac 09, 2019

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

HKD Napredak Podružnica Zavidovići: Proglašeni pobjednici natječaja na temu „Majka“

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U organizaciji HKD Napredak Podružnica Zavidovići, u nedjelju u prostorijama Hrvatskog doma u Zavidovićima upriličeno kulturno zabavno večer i proglašenje pobjednika za najbolji literarni rad na temu „Majka“.

Naime u povodu obilježavanja Majčinog dana, HKD Napredak Podružnica Zavidovići raspisala je natječaj za najbolji literarni rad na temu „Majka“ na koji je ove godine prispio značajan broj radova. Stručno povjerenstvo je odlučilo nagrade dodijeliti Dragici Tadić i Ivici Murllinu.
Uz čitanje prispjelih radova na natječaj, ugodnoj atmosferi u glazbenom dijelu večeri, doprinijeli su Helena Ilić i Ivica i Mateo Murlin.

„ Ova aktivnost je samo jedna od mnogobrojnih koje smo organizirali do sada i koje ćemo organizirati do kraja godine, a za koju želimo da postane tradicionalna u našem gradu. Podsjećam, da smo do sada organizirali četiri manifestacije, maškare, turnir u prstenu, tucijadu i izložbu pisanica, a do kraja godine planiramo organizirati jedno književno veče s domaćim autorima, dane kruha i božićni koncert“, kazao je za Radio Žepče predsjednik HKD Napredak Podružnica Zavidovići, Tomislav Knežević.