Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Žepče: „ Humanitarna akcija za pomoć stradalima u potresu -Žepče srcem za Petrinju i Glinu“

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Klub za podršku poduzetništvu žena  općine Žepče pokrenuo je humanitarnu akciju pod nazivom „ Humanitarna akcija za pomoć stradalima u potresu -Žepče srcem za Petrinju i Glinu“.
Namjera je pomoći u najpotrebitijem za žrtve koji su stradali u snažnom zemljotresu koji je pogodio središnji dio Hrvatske, područje Banovine. Uspostavljeni su kontakti s udrugama poduzetnika/poduzetnica na tome području koje su pozdravile našu akciju i izrazile spremnost da se uskoro uspostavi snažnija poslovna suradnja  sa žepačkim poduzetnicima/poduzetnicama .


Sredstva ZA POMOĆ ćemo prikupljati sve do kraja veljače/februara kako bismo pomogli što više malih biznisa.
Pozivamo Vas i ovim putem da pokažete solidarnost i u okviru svojih mogućnosti pomognete akciju uplatom u novcu na otvoreni uplatni račun  :
Žiro račun za uplatu donacija: 338 310 226 617 6870 (UniCredit Bank).


Akciju su podržali Razvojna agencija Žepče, Udruga žena „PRVA“ Žepče i Udruženje žena Begov Han. Očekujemo da će se akciji pridružiti i ostale javne institucije s područja općine Žepče.


Vjerujemo da će te prepoznati potrebu da zajedno sa Klubom za podršku poduzetništvu žena  općine Žepče podržite poduzetnike i poduzetnice u Petrinji i Glini.
Po završetku humanitarne akcije ćemo se  javno zahvaliti svim poduzećima, organizacijama, pojedincima koji su nas podržali. Poštovat ćemo želju onih koji budu željeli biti anonimni darovatelji.  


Kontakt osoba za informacije o humanitarnoj akciji je Razvojna agencija Žepče, Marijana Tomić, 032 880 273

 

TKO SMO?


Klub za podršku poduzetništvu žena općine Žepče je neformalno konsultaciono i savjetodavno tijelo Općine Žepče  koje je formirano zajedničkom inicijativom Općine Žepče, Udruženja poslovnih žena u BiH, obrtnica i poduzetnica s općine Žepče. Tehnički koordinator je Razvojna agencija Žepče.            

Cilj Kluba je unaprjeđenje ambijenta za poslovanje poduzetnica i sudjelovanje u lokalnom planiranju i odlučivanju o razvojnim prioritetima i razvoju partnerstava. Radi na ekonomskom jačanju žena, prijenosu znanja i vještina i dobrih praksi.