U subotu, 21. rujna, održan je u Visokom XV. sportski susret Frame Bosne Srebrene. Geslo događaja na kojemu se okupilo više od 400 framaša iz 15-ak bratstava bilo je: "Što je od Boga rođeno, pobjeđuje svijet" (1 Iv 5, 4). Na ovim susretima sudjelovala je i Frama župe Osova.


Frama Konvikt Visoko bila je treću godinu zaredom domaćin ovoga velikog susreta koji je započeo u jutarnjim satima okupljanjem u dvorani Franjevačke klasične gimnazije, a nakon toga slavljena je sveta misa koju je predvodio novi duhovni asistent fra Davor Petrović u suslavlju deset svećenika.

Nakon mise bio je zajednički ručak i fotografiranje, a potom je fra Davor Petnaeste sportske susrete Frame proglasio otvorenim.

Dečki su se natjecali u nogometu, a djevojke u odbojci.

Članovi frame Osova na povratku kući iz Visokog, posjetili su Kiseljak i Kreševo.

„Kada smo završili svoj nastup u Visokom, posjetili smo Kiseljak i izvor mineralne vode. Nakon kratkog obilaska grada uputili smo se u franjevački samostan u Kreševu gdje smo mogli vidjeti bogatu ostavštinu bosanskih fratara. Sa svojeg zadnjeg odredišta krenuli smo natrag prema svojoj župi“, napisali su svoje impresije Framaši župe Osova na svojoj Facebook stranici.