Rukometni klub Žepče ponovo u humanitarnoj misiji. Ekipa koja je u proteklim godinama svojega rada i postojanja na parketu dokazala svoju neustrašivost i raskoš igre, ponovo pokazuje veličinu svojega srca. U želji da pomognu Niki Zrno, djevojčici koja je teško nastradala u prometnoj nezgodi 04.travnja protekle godine, u nedjelju 12. studenog u Žepču, organiziraju humanitarnu rukometnu utakmicu, kako bi ova mala hrabra lavica korača stazama sretnog djetinjstva.

Nika se trenutačno nalazi na intenzivnim rehabilitacijama u Zagrebu na koje za sada dobro reagira. Potrebno je uraditi 8 terapija kako bi rezultati bili vidljivi. Jedna tjedna terapija košta više d 11.000,00 kuna i nastavak terapija mogao bi biti upitan i neostvarena želja Nike i njenih roditelja.

U želji da pomognu u Rukometnom klubu Žepče odlučili su da utakmica koja se igra u nedjelju 12. studenog u dvorani KŠC-a Don Bosco s početkom u 16:00 sati u Žepču bude humanitarna rukometna utakmica u kojoj se sastaju RK Žepče i RK Krajina iz Cazina .

Utakmica se igra u okviru 6. kola Prve lige FBiH skupina Sjever. Iz Rukometnog kluba Žepče pozivaju sve sugrađane, navijače i sve ljude velikog srca da dođu na ovu humanitarnu utakmicu gdje će imati prigodu svoje dobrovoljne priloge staviti kutiju koja će se nalaziti na ulazu u dvoranu.

„Dragi naši sugrađani ponosno Vas pozivamo da pokažete veličinu svoga srca i pomognete našoj sugrađanki, da uljepšate jedan mladi život svojom donacijom“, pozivaju iz ovog sportskog kolektiva koji je do sada pokrenuo i pomogao mnoge humanitarne aktivnosti u našem gradu ali i šire.