JU Dom kulture Žepče pridružila se humanitarnim aktivnostima za pomoć djevojčici Niki Zrno, Dis teatar iz Banja Luke u četvrtak, 16. studenog s početkom u 19, 30 u kino dvorani Doma kulture izvest će predstavu Osmi dan.

Lepršava ljubavna priča. "Što je ljepše nego biti zaljubljen?  Biti nevjerovano, neopisivo zaljubljen". Glavni lik ove suvremene priče je muzičar Nele koji živi sam u kreativnom neredu i poprilično upražnjava svoju slobodu. Svako veče svira, živi punim plućima i upoznaje druge djevojke. Uživa u tome što je sam i što može da radi što želi, bez ikakvih ograničenja. Okolnosti se mijenjaju kada upoznaje "posebnu" djevojku zbog kojeg mu se čitav Svemir okrene. A nije tako izgledalo u početku. Osam dana za put s kraja na kraj Svemira. Priča koju publika, jednostavno, obožava.

Predstava koja se ne propušta.

"Pozivamo sve naše sugrađane da dođu i pogledaju ovu predstavu, ulaz je besplatan. Svi posjetitelji imat će prigodu iskazati svoju humanost, na ulazu će se skupljati dobrovoljni prilozi za pomoć našoj Niki Zrno", poručili su iz Doma kulture Žepče.