Donatorska večer za djevojčicu Luciju Filipović  održat će se 05. veljače  2020. godine  u caffe baru Libertas u Žepču s početkom u 18:00 sati.

Cilj ovog  humanitarnog druženja je prikupljanje novčanih sredstava za liječenje djevojčice  Lucije Filipović  koja od rođenja boluje od Cerebralne Paralize- diskinetski tip.

Lucija je u studenom u Zagrebu na poliklinici Glavić završila prvi ciklus rehabilitacije u trajanju od 12 tjedana na koje je dobro reagira, ali zbog jako visoke cijene istih njihov nastavak bi uskoro mogao postati neostvarena želja za Luciju i njezine roditelje.

Preporuka liječnika je nastaviti s istim vidom terapije, jer neurorehabilitacija i robotika nudi priliku da se Lucija što više oporavi i po prvi puta samostalno prohoda.

Lucijini roditelji ne mogu si priuštiti nastavak skupih terapija koje su za njihovu djevojčicu neophodne.

 Zbog toga se pozivaju svi ljudi dobre volje koji žele pomoći petogodišnjoj Luciji i njenim roditeljima da svojom nazočnošću i donacijama uveličaju i podrže donatorsku večer za Luciju.

"Za Vas smo pripremili : humanitarnu aukciju umjetničkih slika,  bogat švedski stol, glazbeni i zabavni program, tombolu za donatore i sve potpuno besplatno.

Od Vas očekujemo da svoje novčane donacije ostavite u zato predviđenu kutiju za vrijeme večere i budete dio ove pozitivne priče koja će okupiti ljude iz Žepča i okolice.


"Otvorite svoja srca  i podržite hrabru lavicu da uspije  napraviti svoj prvi samostalni korak u život i  svom ozdravljenju"

 

Zajedno za Luciju Filipović!