Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Najava: „Blagdanska čarolija “ u Žepču od 18. do 22. prosinca

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

U blagdanskom razdoblju od 18. do 22. prosinca ove godine u Žepču će po deveti puta biti organiziran „Božićno-novogodišnji sajam” ovaj put u malo skromnijem obliku a sve zbog epidemiološke situacije.


Pod zajedničkim imenom „Blagdanska čarolija”, tijekom četiri dana će na platou „Doma kulture biti izložen sajam na otvorenom, gdje će mnogobrojni proizvođači predstaviti svoje proizvode.


„Blagdansku čaroliju” zajednički organiziraju JU „Dom kulture” Žepče i Općina Žepče, a pod pokroviteljstvom Općinskog načelnika Mate Zovke.


U petak, 18. prosinca 2020. godine s početkom u 12:00 sati bit će upriličeno i otvorenje devetog „Božićno- novogodišnjeg sajma”, na kojem će svoj doprinos, kao i proteklih godina, dati članovi MK United Žepče koji će za sve najmlađe posjetitelje upriličiti podjelu paketića i odvesti tradicionalnu vožnju „Motomrazovi“ gradskim ulicama.

Prema najavama organizatora na sajmu će posjetitelji imati priliku uživati degustaciji specijaliteta pripremljenih po starim receptima.

Dok će na brojnim štandovima građani moći prezentirati rukotvorine, originalne darove, prirodnu kozmetiku, kreme, meleme i druge biljne pripravke, med, kolače, likere i mnoštvo drugih delicija i proizvoda“, poučili su organizatori.


Blagdani su prilika za druženje i zajedništvo!


Pozivamo Vas da svojim dolaskom uveličate deveti božićno-novogodišnji sajam „Blagdanska čarolija 2020“, uz poštivanje epidemioloških mjera.