Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Žepče: Sretnik koji je osvojio milijun maraka: Bio sam u šoku, nisam spavao, a supruzi sam tek sutradan rekao

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Sretni dobitnik koji je u igri "SuperLOTO" 15. veljače osvojio 973.219,50 KM javio se u direkciju „Lutrije Bosne i Hercegovine“.

Sretni listić uplatio je u Žepču, u ulici Prva bb. Riječ je o obiteljskom  čovjeku, a kako kažu iz "Lutrije BiH", prilikom naplate dobitka otkrio je da redovno igra klasične lutrijske igre, a da posebno voli odigrati "SuperLOTO",  koji mu je donio skoro milijunski dobitak, piše Dnevni avaz.Slučajno odabrao brojeve

Uz uvjet anonimnosti, kazao je da je još u blagom šoku te da je presretan zbog osvajanja ogromne sume novca koji će mu promijeniti život.

- Redovan sam igrač klasičnih igara iz ponude „Lutrije BiH“, a najviše volim odigrati "Loto" jer sam biram brojeve za koje u tom momentu smatram da mi mogu donijeti sreću. To se pokazalo i ovog puta, kada sam nekim svojim nahođenjem odabrao sretne brojeve koji su mi donijeli ovaj ogromni dobitak - kazao je sretni dobitnik.

Kaže da je sasvim slučajno odabrao dobitne brojeve.

- Ključni moment je bio kada sam se dvoumio da li da posljednji zaokruženi broj bude 3 ili 1, ipak sam se odlučio za broj 1, koji mi je na kraju bio presudan da osvojim ovaj novac - kaže skromni dobitnik.


Dio će dati u humanitarne svrhe

Izvlačenje brojeva pratio je suprugom, kojoj nije odmah saopćio da je upravo on sretni dobitnik.

- Supruga i ja znamo često zajedno gledati izvlačenje brojeva, tako je bilo i sada. Sjedila je pored mene, a ja sam zaokruživao izvučene brojeve. U jednom momentu sam shvatio da sam na sedmoj kombinaciji imao sve pogođene brojeve te sam vidio da sam upravo ja dobitnik skoro milijun maraka. Ostao sam u blagom šoku, a supruzi nisam ništa govorio dok nisam sutra, zajedno s djecom provjerio je li moj listić zaista dobitni, i ispostavilo se da jeste. Prvu noć nije bilo spavanja zbog uzbuđenja i šoka, ali sad je dosta lakše – kaže uz osmijeh dobitnik.

Iako skroman, dobitnik je još u nevjerici, uzbuđen je zbog osvojenog novca. Kaže da će sjesti sa svojim članovima obitelji i dobro razmisliti i isplanirati što će dalje. Naglašava da je u životu najbitnije zdravlje, koje se ne može kupiti novcem te da će dio novca sigurno odvojiti u humanitarne svrhe.

Radio Žeče/Dnevni avaz