Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Održane 3. dječje sportske igre pod nazivom „Vratimo osmijeh“

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 


Na igrama su sudjelovali predstavnici 6  mjesnih zajednica općine Žepče. Igre su održane na igralištu MZ Zenički put,  a otpočele su svečanim postrojavanjem sudionika  igara .


Sportske igre su održane u malom nogometu i odbojci na pijesku. Nadmetanje je održano u malom nogometu za dva uzrasta i to od 1.-6 .razreda OŠ i od 6.-9. razreda OŠ.


Ceremoniju otvaranja svojim dolaskom podržali su predsjednik Sportskog saveza općine Žepče Darko Andrijević, predsjedavajući OV Žepča Muhamed Jusufović, ministar u vladi ZDK  Nurđehan Šahinović, direktor centra za socijalni rad  Edin Šišić kao i mnogi drugi.


U uvodnom dijelu ceremonije  predsjednik udruge UzoR Dragan Janko pozdravio je sve prisutne i zaželio  fer i sportsko nadmetanje,   dok je predsjednik  MZ Zenički put Alija Kahriman   zahvalili svima koji su uzeli učešće u igrama kao i donatorima.  Predsjedavajući općinskog vijeća  Žepča,  gospodin  Muhamed Jusufović ispred općinskih vlasti pozdravio je sudionike igara te podržao nastavak ove manifestacije i neredne godine uz tendenciju porasta broja mjesnih zajednica koje će uzeti učešće na igrama te je zvanično otvorio igre.


U odbojci na pijesku prvo mjesto osvojile su djevojke iz MZ Zenički put, a drugo mjesto djevojke iz MZ Žepče. U nadmetanju u šahu prvo mjesto osvojila je Ivana Janko iz MZ Zenički Put. Nakon cjelodnevnih nadmetanja prvo mjesto u malom nogometu u mlađoj kategoriji osvojila je ekipa MZ Preko ,  drugo mjesto je osvojila ekipa Luke iz  MZ Ciglane, a treće mjesto osvojila je ekipa MZ Zenički put. 

U  kategoriji uzrasta djece od 6.-9. razreda OŠ prvo mjesto osvojila je mjesna zajednica Preko, drugo mjesto ekipa Varošišta iz MZ Zenički put i treće mjesto ekipa Luke iz MZ Ciglane. Za najmlađeg igrača proglašen je Amar Mehić, a za najboljeg strijelca turnira proglašen je Matej Slišković . U povlačenju  konopca  za odrasle između mjesne zajednice  Zenički put i ostalih mjesni zajednica ,  rezultat je u konačnici podijeljen jer se konopac prekinuo a svi sudionici nadmetanja su završili na zemlji.

Za sve sudionike igara njih preko 200,   mjesna zajednica Zenički put uz pomoć donatora osigurala  je cjelodnevno osvježenje i ishranu.

Ovim putem predstavnici mjesne zajednice Zenički put žele da se zahvale donatorima, predstavnicima mjesnih zajednica koje su sudjelovale na igrama kao i svim građanima koji su svojim dolaskom na igre podržali ovakav vid druženja između djece.