Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Žepče: Finale Turnira mjesnih zajednica

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

 mjesnih zajednica Općine Žepče koji je počeo 15. srpnja, a kojeg uspješno već pet godina za redom organiziraju  Općina Žepče I Sportski savez općine Žepče.

Za prestižni pobjednički pehar  i vrijedne  nagrade u večerašnjem spektakularnom  finalnom susretu borit će se ekipe Begov Han i Preko , dok će u susretu za treće mjesto nastupiti ekipe mjesnih zajednica Osova  I Ljubna.

Naime, polufinalnim susretima u ponedjeljak, 10. kolovoza 2015.,  na poligonu OŠ Žepče, pred prepunim tribinama, momčad Begov Hana pobijedila je ekipu Osove rezultatom 5:1, dok su ekipe Preka i Ljubne u regularnom dijelu susreta odigrala neriješeno, a nakon izvođenja penala Prečani su bili bolji s 5:3. Posjetitelji su bili jednoglasni u ocjeni ovih susreta, bile su to prave malonogometne poslastice, nadamo se koje neće ni večeras izostati.

Prema programu, finalna  utakmica za treće mjesto počinje u 20,00 sati a drugi susret  za prvo mjesto  igra se u 21,00 sati nakon kojeg će uslijediti svečani program proglašenja pobjednika i zatvaranja turnira.

Organizatori su pripremili i brojna iznenađenja koja će kod posjetitelja izazvati ovacije I oduševljene, a prema najavama jedno do njih svako jeste nastup državnog prvaka Zlatka Mešića iz Modriče.