Žepče je puno bolje otvorilo utakmicu koja je od početka išla samo u jednom smjeru. Već u sedmoj minuti Slišković je izašao sam pred golmana, ali puca ravno u njega i propustio sjajnu priliku da već u startu donese prednost Žepču. No, iskupio se Slišković u 38. U solo akciji nanizao je nekoliko igrača domaćih i pogodio za slavlje velikog broja navijača Žepča na tribinama.

I u drugom dijelu Žepče je imalo više od igre, a to u 57. okrunjava Slišković svojim drugom pogotkom. Nakon ubačaja Tadića - Pantera glavom je lako matirao golmana Krivaje. Pet minuta kasnije domaći imaju svoju najbolju priliku na utakmici, ali pokušaj odlazi tik pored vratnice.

I dok se čekao treći gol Žepča i rješenje utakmice desilo se ono najgore. U 89. domaći stižu do smanjenja rezultata, ali ne i do izjednačenja. Tri boda na kraju odnosi bolja ekipa.

Žepče se ovom pobjedom probilo do šeste pozicije na ljestvici. U narednom kolu u Žepče stiže Famos koji je  s 5-2 svladao Pobjedu i trenutno drži četvrtu poziciju s tri boda više od Žepča.

Osim seniora, dobar nastup upisale su i mlađe selekcije kluba

VIII.kolo Omladinske lige Centar

 

KADETI: FK Drina HE Višegrad - NK Žepče 0-1
JUNIORI: FK Drina HE Višegrad - NK Žepče 0-2