U 1. kolu, 10.ili 11. listopada, ŠO “Žepče” gostuje u Odžaku. Anna Barnak -Marić bivša reprezentativka Srbije i njezin suprug Bruno Marić, nekadašnji igrač žepačke Mladosti, sarajevske Bosne i reprezentativac BiH, oboje sa bogatim ino iskustvom iz najjačih liga Njemačke, Grčke, Francuske, Slovenije, vjeruju da u budućnosti njihove učenice mogu postići mnogo.

 “Ove godine nastupamo pod sponzorstvom Caffe bara The Pub, vlasnika Tade Tomasa koji je prepoznao naš rad sa najmlađim i trenerski potencijal, te omogućio da uz pomoć Općine Žepče i načelnika Mate Zovke debitiramo i u 1. Ligi FBiH. Djevojčice imaju određeno iskustvo iz prijateljskih utakmica sa klubovima iz okruženja i očekujemo da će znanje demonstrirati i u ligaškom natjecanju. Nemamo imperativa uspjeha, naš cilj su druženje i napredak kroz natjecanje”, kaže Bruno Marić.

 

 Škola odbojke “Žepče” broji oko 70 aktivnih članova djevojčica uzrasta od 8 do 15 godina i uz vrhunske uvjete koje imaju u sportskoj dvorani KŠC “Žepče” s razlogom su optimisti da će uz kvalitetan rad i malo sportske sreće, te uz pomoć sponzora, ženska odbojka u BiH dobiti vrhunsku školu i uspješan odbojkaški klub iz Žepča.

 

sportzdk.ba