Žepče je u Jelah stiglo bez kapetana Vlade Lučića, a zbog ozljede utakmicu je s klupe počeo i Ilija Šimić. Ipak, i bez dva ključna igrača Žepče je dobro otvorilo utakmicu. Prvu pravu priliku imao je Martinović u četrnaestoj minuti susreta. Povukao je loptu sa polovine terena, izvaljao obranu domaćih, izašao sam pred golmana, ali puca preko gola. Iskupio se desetak minuta kasnije. Dobro ga je poslužio Anton Tadić, a ovaj put jedan na jedan golman domaćih nije imao šanse, 1-0 za Žepče.


Nisu prošle ni dvije minute nakon vodstva, a Hodžić glavom pogađa za poravnanje rezultata. Krenuli su domaći odmah i po drugi gol, a najbolju priliku imali su četiri minute prije odmora. Buljubašić je izašao sam pred Jurića, ali šutira pored gola.
Drugo poluvrijeme nije ni počelo kako treba, a Tadić-Panter je već trebao donijeti novo vodstvo Žepču. Njegov pokušaj brani golman domaćih. U 53. sjajnu priliku imao je Borac, a nakon obrane Jurića Žepče kreće u kontru, opet je u prilici Tadić-Panter, ali ovog puta pogađa stativu.


U 56. sve je krenulo loše po Žepče. Prvo je crveni karton dobio Kristijan Jukić u situaciji gdje je sudac trebao pokazati crveni i domaćem igraču ili ne pokazati crveni ni jednom. Pet minuta trebalo je Borcu da iskoristi igrača više, Mudrov je pogodio za 2-1.
Bez obzira na igrača manje Žepče je ipak pokušavalo doći do boda, a od 75. minute i crvenog kartona Nikoli Tadiću naša ekipa je igrala sa dva igrača manje. U tom periodu Jorgić je imao priliku, ali nije mogao pored dva braniča domaćih. U 89. drugi žuti, odnosno crveni karton je zaradio i Nikola Tadić-Panter nakon prekršaja u šesnaestercu zbog čega sudac ovog meča pokazuje na bijelu točku. Domaći ne koriste priliku da riješe utakmicu, a Žepče iz nekoliko prekida i dalje pokušava poravnati rezultat, ali bez uspjeha.


U narednom kolu Žepče je domaćin Rudaru iz Zenice koji je u nedjelju upisao prvu pobjedu u prvenstvu.