Bila je ovo i stota jubilarna utakmica za kapetana NK „Žepča“ Vladu Lučića.


Lučić je za Žepče debitirao 2007. u nezaboravnoj utakmici Premijer lige BiH protiv Orašja i odmah postigao pogodak. U 76. minuti susreta zabio je za vodstvo Žepča od 5-2. U istoj sezoni još je dva puta tresao protivničke mreže.


Boje Žepča branio je i u Prvoj ligi FBiH u sezonama 2008./09. i 2009./10. kada je bio najbolji igrač Žepča, a ujedno i najbolji strijelac sa sedam postignutih pogodaka. Nakon te sezone uslijedila je pauza u žepačkom klubu.


2013. nogomet se vratio u Žepče, a s njim i Lučić. Prvu utakmicu u Kosovi protiv Visa u okviru prvog kola Kantonalne lige ZDK riješio je upravo Lučić pogotkom s bijele točke, a tokom sezone u četrnaest utakmica osam puta se upisivao u listu strijelaca.
Kako u sezoni 2013./14. tako i u sezoni 2014./15. Lučić je nosio dres Žepča i opet bio jedan od najboljih igrača, a s kapetanskom vrpcom oko ruke odveo je Žepče u Drugu ligu FBiH.


I u tekućoj sezoni u Drugoj ligi FBiH Lučić je jedan od najboljih igrača Žepča, a mnogi će reći da je definitivno i najborbeniji kako to i priliči kapetanu.