Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Rukometaši Krivaje bolji od Žepča 22:38

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

 

Subotnja rukometna predstava za domaće je imala dva lica, jedno prelijepo i pomalo nestvarno, a drugo neugodno i pomalo tužno.

Bio je to početak iz snova. Žepčaci su poveli sa 6-3,pa 8-7, puna dvorana, predivan ambijent, a onda slijedi drugo lice ovoga derbija i serija gostiju 0:9, da bi poluvrijeme završilo sa -8. 

U drugom poluvremenu gosti nastavljaju tamo gdje su stali i sigurno privode susret kraju za konačnih i pomalo nestvarnih -16.

Kao olakotnu okolnost za rezultatski neuspjeh svakako treba napomenuti, da je prosjek kod igrača Žepča 18 godina, što je garancija dobre budućnosti Žepačkog rukometa.

I za kraj izdvajamo  lijepu gestu direktora Žepacke firme Car Trim, gospodina Thorstena Vogta koji je uručio poklon-lopte za  najmlađe selekcije, a klubu u budućem radu obećao još veću potporu.

 

RK ŽEPČE-RK KRIVAJA 22:38 (11:19)

KŠC Don Bosco 18,30 sati

350 gledatelja.

Sudili: Grbić/Taletović-Mujanović

Igrač manje: obe ekipe po 10 minuta

Sedmerci: 3/2 i 1/1

Strijelci za domaće: Barbarić-7, Mrkonjić i Damjanović po 4, Jozinović-3, Jukić, Dundjer, Kresić i Šumić po 1 pogodak...vratar Ćoruša-11-obrana...

Za goste: Fejzić-10, Klis i Avdić po 6, Došić-5, Alić, Bečić i Prskalo po 3 i Raše-2 pogotka...vratar Selimbegović-19 uspješnih intervencija.