U Zenici su izvučeni parovi Kantonalne lige za sezonu 2020/2021. Žepče će u prvom kolu biti slobodno, a novu sezonu otvorit će u drugom kolu, 30. kolovoza s početkom u 17, 00 sati,  na domaćem terenu protiv zeničkog Čelika.

Skoro pa punih 13 godina je prošlo od posljednjeg gostovanja Čelika u Žepču i malo tko je mogao zamisliti da će nova sezona donijeti sraz dva bivša premijerligaša na samom dnu piramide BH nogometa.

Osim Čelika, Žepče čekaju još neki stari znanci. Borac, Napredak, Nemila i Proleter su dobro poznata imena od prije par sezona kada je Žepče također igralo Kantonalnu ligu ZDK u kojoj je imalo impresivan učinak od 23 pobjede, 2 remija i svega 3 poraza uz gol razliku 89:21 uz to zabivši samo Proleteru čak 30 golova u 4 ogleda.

Zenički klubovi Fortuna, Patriot i Sporting nemaju dugu povijest, te Žepče s njima nema nikakva iskustva. Bez obzira na dužu povijest Žepče se nije sastajalo ni s Varešom, a s Novim Šeherom pamtimo prijateljsku utakmicu od prije tri godine u kojoj je naša ekipa bila bolja s visokih 10-1. Premijerligaški ogledi Žepča i Čelika nisu bili posljednji. Žepče je i s Čelikom igralo prijateljsku utakmicu prije četiri godine kada je u Zenici bilo 1-1.

"Pred nama je još 25 dana priprema, a onda starta lov na viši rang. Ostatak lige starta 22./23.08., a sastat će se Čelik - Novi Šeher, Vareš - Fortuna, Patriot - Nemila, Borac - Napredak, Proleter - Sporting", poručili su iz ovog sportskog kolektiva.