Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Radio Žepče: Stjepan Šumić i Janja Antolović osvojili loptu s potpisom Ivana Rakitića

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 


U našoj priči to je nogometna lopta s potpisom Ivana Rakitića, Žepčaka koji je sa svojim suigračima reprezentaciju Hrvatske odveo do finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji i svim poklonicima nogometa u Žepču priuštio nezapamćene trenutke za slavlje i radost.


Sreća je u malim stvarima, a ta mala stvar je upravo nogometna lopta, koja će zasigurno uljepšati odrastanje Stjepana Šumića koji je jedan od dobitnika nogometne lopte, dar Ivana Rakitića, Žepčaka i reprezentativca Hrvatske.


Loptu za Stjepana je osvojila mama Ankica i to je bilo iznenađenje sve dok kolegica Dijana Smailović nije pokazala dar. Kažu da slika govori više od riječi u našoj galeriji pogledajte što je to sreća koju su s nama podijelili dobitnici nogometnih lopti Stjepan Šumić i Janja Antolović.Gospođa Antolović je s nama podijelila i sretne trenutke kao i nogometne sposobnosti.


A svi zaljubljenici u nogomet sinoć su mogli uživati u stvaranju povijesti i nogometa u Hrvatskoj.
Nogometaši Hrvatske su u Finalu u Rusiji i ovim povijesnim uspjehom svim Hrvatima širom svijeta i svim ljubiteljima nogometa priredili neizmjerne trenutke sreće i radosti.


Srca u Žepču kucaju za Vatrene, uz čestitke za veliki uspjeh i želju do pobjedničkog trona, podsjećamo i pozivamo slušatelje Radio Žepča da su nam preostale dvije nogometne lopte, dar Ivana Rakitića s potpisom, koje dijelimo i sutra, petak i subotu u vremenu od 9, 30 minuta u programu Radio Žepča.