Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

UPTZK Žepče : Kros utrka „ Trčanjem do zdravlja“

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Udruga pedagoga tjelesne i zdravstvene kulture  Žepče, u povodu Dana općine Žepče, organizira tradicionalni kros utrku pod nazivom „ Trčanjem do zdravlja“ koja će se održati 9. listopada s početkom u 10:00 sati ispred sportske dvorane ŠMŠ Žepče kada će biti upriličeno svečano otvorenje. 

Početak utrka predviđen je za 11:00 sati sa startne pozicije Lovački dom odakle startaju djevojčice osnovnih škola

-11:15 start od spomenika sv.Ante dječaci osnovnih škola


-11:30 start od spomenika sv Ante djevojke srednjih škola

-11:45 start od Rasadnika- ulaz muškarci srednjih škola

-12:00 start od Rasadnika seniorska trka

Nakon završetka svih utrka na platou Doma kulture, koji je i ciljna ravnina svih utrka, u 12:45 bit će upriličena svečana dodjela nagrada i priznanja za najuspješnije natjecatelje.

U ovoj sportskoj manifestaciji sudjeluju učenici svih osnovnih i srednjih škola s područja općine Žepče i očekuje se oko 500 sudionika.

Drugu godinu za redom organizira se i seniorska utrka koja okupi veliki broj poklonika sporta i zdravog načina života a organizatori pozivaju i ove godine sve zainteresirane da se odazovu ovoj utrci i tako uveličaju ovaj sportski dan u našem gradu.

Organizatori utrke zahvaljuju svima koji su prepoznali nastojanja promocije sporta, zaštite i unapređenja zdravlja i tjelesne aktivnosti naših osnovaca i srednjoškolaca bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće organizirati. Prije svega, Sportskom savezu općine Žepče, Caritas Vrhbosanske nadbiskupije, Misija OSCE-a u BiH, glavnom pokrovitelju Općinskom načelniku Mati Zovko

Tehničku potporu pri organizaciji sportskih aktivnosti dala je JU Dom kulture Žepče, Služba za opću upravu i društvene djelatnosti općine Žepče a medijsku potporu Radio Žepče i Radio Postaja Žepče.