Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Puštanjem u rad nove frekvencije 101,6 MHz Radio Žepče proslavio 11. rođendan

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Danas, 10. listopada, na jedanaestu godišnjicu postojanja i rada Radio Žepča, „Vaš prijatelj u eteru“ je pored trenutne 88,2 MHz,  počeo sa radom i na novoj jačoj frekvenciji 101,6 MHz.

Uz brojne prijatelje i predstavnike izvršne i zakonodavne vlasti općine Žepče, simboličnom ceremonijom smo obilježili naš rođendan, kao i početak rada na novoj frekvenciji.

Točno u 10,00 sati, općinski načelnik Mato Zovko službeno je pustio u rad novu frekvenciju 101,6 MHz, a u njegovoj pratnji između ostalih bili su i pomoćnici Brigita Lovrić, Ilija Barešić i Namik Maličbegović, kao i predsjedavajući OV Žepče Muhamed Jusufović.

U goste su nam danas došli i predstavnici RAŽ, kao i direktorica JU „Dom zdravlja“ Žepče dr. Ana Zlovečera Jukić, a pored načelnika, prve riječi s naše nove frekvencije slušateljima su uputili i ravnatelj JU „Dom kulture“ Žepče Miroslav Ilić i glavna i odgovorna urednica Radio Žepča Marjana Matijević.

 

Inače, sam čin puštanja u rad nove frekvencije Radio Žepča dio je programa proslave Dana općine Žepče i 560. obljetnice prvog pisanog spomena Žepča.

Podsjećamo, na Svečanoj sjednici OV Žepče 2017. Godine, općinski načelnik je u znak zahvalnosti za doprinos razvoju naše općine dodijelio zahvalnica Radio Žepču, za uspješan desetogodišnji rad.

Proširenje čujnosti i nova frekvencija su daljnja potvrda dobrog rada i nastojanja da svakim danom rastemo i postajemo prepoznatljiv mediji po svom pristupu radu, profesionalizmu i odgovornosti prema našim slušateljima koji su najmjerodavniji u ocjeni našega rada.

Bolja čujnost omogućit će svim stanovnicima općine Žepče svakodnevno pravovremene i relevantne informacije s područja naše općine, ali i šire.

 

Ustrajnim radom naš trud su prepoznali slušatelji nama susjednih općina, koji nam se svakodnevno javljaju s idejama, informacijama i aktualnostima iz njihovih sredina, sa željom da iste plasiramo u programu Radio Žepča. Ništa manje nismo ponosni i na suradnju s višim instancama vlasti, s posebnim akcentom na kanton, a svakako ističemo širu regionalnu suradnju na nivou cijele BiH, posebice kada je u pitanju kulturna suradnja i promocija dječjeg stvaralaštva.

Naši prioriteti i fokus rada tijekom proteklih godina su posvećenost aktualnim pitanjima, prije svega na nivou lokalne zajednice.

Koliko je bitno brzo, efikasno točno i pravovremeno informirati naše slušatelje pokazalo se tijekom kriznih situacija, za vrijeme proteklih nemilih događaja, prirodne nesreće, koji su pogodili prostor općine Žepče. Za vrijeme poplava i klizišta bili smo danonoćno na terenu i u programu izvještavajući i pomažući ljudima u potrebi. Radio Žepče se slušao u svakom domu jer smo brzo i točno prenosili stvarno stanje s terena.

Sve dosadašnje lokalne i opće izbore u BIH uradili smo i ispratili bez ijednog propusta, od same kampanje, predstavljanja do izborne noći, pa tako i ove Opće izbore 2018. godine.

U proteklih 11 godina svakoga dana nastojali smo ostvariti sve interese naših slušatelja vezane za teme iz oblasti gospodarstva, politike, kulture i obrazovanja, i kroz sve ove segmente ukazivati na probleme i pojave u našem društvu, te o istim otvoreno i transparentno  govoriti. Nastojali smo podupirati rad i razvoj nevladinog sektora, kao i sportskih kolektiva, kulturno-umjetničkih društava, obrazovnih, zdravstvenih, socijalnih i vjerskih  ustanova, fokus naših djelovanja su naši najmlađi sugrađani te rad s mladima.

Mnoge važne i velike ideje upravo su potekle iz kolektiva Radio Žepča. Iznijeli smo mnoge velike projekte koji su plod rada i nesebičnog zalaganja djelatnika Radio Žepča, za koji smo dobili brojna priznanja, zahvalnice i nagrade koje nas vesele, ali ujedno predstavljaju i obvezu da i u narednom period ustrajemo i ostanemo posvećeni radu.

Naš program je 100% vlastita produkcija i realizirala ga osoblje s višegodišnjim iskustvom.

Uposlenicima je jedina i najvrjednija nagrada iskreni sud naših slušatelja koji će dalje biti jedini mjerodavni u ocjeni našega rada. Broj slušatelja Radio Žepča, kao i broj čitatelja portala www.radiozepce.com raste iz dana u dan, što također govori koliko smo važni i kako svojim radom dijelimo svakodnevicu.

Rođendani i obljetnice su svakako prigoda da još jedan puta damo obećanje našim slušateljima da ćemo u godinama pred nama, poštovati i etničke, kulturne i vjerske principe građana općine Žepče.

Zbog njih i njihovog nesebičnog zalaganja, ozbiljnosti i profesionalnosti, program Radio Žepča je prisutan u svakom domu 24 sata, kojeg realizira vrijedna ekipa koju čine novinarke: Dragana Kujadin, Dijana Smajlović, Ana Tadić, pripravnica Barbara Pervan,  te tonski realizatori i glazbeni urednici Miro Bulajić i Semin Smajlović, a kada zatreba tu je uvijek Bojan Spajić i glavna i odgovorna urednica Radio Žepča Marjana Matijević.

Nakon 11  godina provedenih zajedno, s pravom možemo reći da smo uspjeli u našoj namjeri, približiti se svakom našem slušatelju i postati mediji broj jedan, kada je u pitanju brzo i efikasno informiranje o svim važnijim događajima s prostora naše i susjednih općina, ali i šire, a proširenje slušanosti je potvrda dobrog rada i zalaganja koju ćemo opravdati u budućnosti.

Naš imperativ koji želimo opravdati i moto za svaki dan je:

„Vaš prijatelj u eteru“

  Radio Žepče