Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Održan 18. Međunarodni ribolovni kup u Žepču

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Protekli vikend obala rijeke Bosne, pored brojnih građana željnih odmora bila je i mjesto za pokazati što bolje umijeće za 22 ekipe sportskih ribolovaca. Službeno nazvan Međunarodni ribolovni kup koji se 18.ti put održava u našem gradu okupio je 22 sportska udruženja ribolovaca koji su se natjecali u kategoriji „Lov ribe udicom na plovak.“


Domaćin, predsjednik Skupštine Udruženja sportskih ribolovaca Žepče Nedžad Hodžić, kazao je:“Ovaj 18. Međunarodni kup našeg udruženja, ugpstio je 22 ekipe iz cijele BiH plus dvije ekipe iz RH i R Srbije. Ovaj kup je poseban jer je ugostio dvije najjače ekipe iz BiH, ekipe ribolovaca iz Jelaha i Sarajeva.
Pojedini natjecatelji koji su u samom vrhu premier lige nalaze se na stazi, na što smo mi iz udruženja SRD „Bosna“ Žepče jako ponosni“, kazao je Hodžić.

Iz kluba navode kako pored domaćih ekipa iz cijele BiH i ovogodišnjih gostiju iz Hrvatske i Srbije naredne godine planiraju ugostiti i ekipe iz Slovenije i Crne gore.

Brojne okupljene natjecatelje i publiku prije samog početka posjetio je i načelnik Mato Zovko, poželjevši im sreću u samom natjecanju uz ribarski pozdrav „Bistro“.

Ribolovni kup, naši ribolovci održali su povodom dana Općine Žepče te je naša općina bila domaćin za 60 ak ribolovaca i novih prijatelja.

B.P

Foto: Radio Žepče