Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

FOTO: Održana promocija maturanata SMŠ Žepče

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Danas je u kino dvorani Doma kulture u Žepču održana promocija maturanata Srednje Mješovite Škole Žepče generacije 2018/19.

S početkom u 9:30 dodijeljene su diplome za 67 učenika koji su nastavu pohađali po HNPiP, a s početkom u 11:00 sati dodijeljene su i diplome za 105 maturanata koji su nastavu pohađali po BNPiP.

Učenice generacije ove godine su Klara Mrkonjić i Nadina Omerašević.

Učenicima, profesorima ali i roditeljima i gostima na samom početku obratio se zamjenik ravnatelja SMŠ Jure Rašić, i prigodnim riječima poželio sreću i uspjeh svim maturantima.

Sve okupljene pozdravio je i općinski načelnik Mato Zovko te poručio učenicima kako je ovo jedno završeno poglavlje u životu te kako od danas za njih kreće novi list. Ne zaboravite tko ste i odakle ste jer ovo je mjesto odakle se počeli sa životom i životnim iskustvima i ponesite svoje znanje koje ste stekli u SMŠ i u svom Žepču.

Na uspjehu maturantima čestitao je i ravnatelj SMŠ škole Adil Gačić, te pomoćnica direktora profesorica Asima Nalić.

I oni su poručili svojim bivšim učenicima da s ponosom pokažu znanje koje su stekli u ovoj obrazovnoj instituciji te im poželjeli sreću u daljnjem učenju i radu i brz pronalazak novog životnog puta.

Na kraju se učenicima obratila i jedna od učenica generacije, Klara Mrkonjić, zahvalivši se svojim kolegama učenicima ali i profesorima i roditeljima koji su zaslužni za njen uspjeh. I Klara je svim svojim kolegama poželjela svu sreću i uspjeh u daljem životu te da nikada ne zaborave što su zajedno naučili.  

 Kako je to izgledalo pogledajte u galeriji