U mjestu Ljubatović kod Žepča jučer je pronađeno beživotno tijelo muškarca. Uviđaj na licu mjesta obavili su pripadnici MUP-a ZDK uz nazočnost kantonalnog dežurnog tužitelja.

„Točan uzrok smrti još uvijek nije poznat, više će se znati nakon obavljene obdukcije“ kazala je za Radio Žepče Aldina Alić glasnogovornica MUP-a ZDK.

Budući su jučer pojedini mediji „požurili“ s objavom informacije o navodnom „ubojstvu“, Alić je kazala da su to netočne i ne provjerene tvrdnje, te da treba pričekati da nadležni organi obave svoj posao, prije nego se izađe u javnost sa istima.

Naime, nakon obavljenih uviđajnih radnji, istražitelji sumnjaju da je najvjerojatnije riječ o samoubojstvu no ne žele ništa prejeducirati. Ono što se za sada može reći je da  nema indicija koje bi ukazale da je riječ o krivičnom djelu ubojstva, no ipak treba pričekati obdukciju koja bi mogla rasvijetliti ovaj slučaju.

Podsjetimo, jučer je u poslijepodnevnim satima u šumi na području općine Žepče pronađeno beživotno tijelo muške osobe iz Zenice koja je na sebi imala ubodne rane, najvjerojatnije nastale od hladnog oružja – noža.

(foto-avaz)