Događaja koji će se dugo pamtiti u Žepču


U organizaciji BZK Preporod u Žepču je u subotu, 7. kolovoza 2021. godine  održan dugo najavljivani  koncert  bh umjetnika i glazbenika  Armina Muzaferije.

Ovaj glazbeni događaj  održan je u središtu  grada na platou ispred Doma kulture  a okupio  jako veliki broj  posjetitelja. 

Da  Muzaferija uživa  jako veliku popularnosti među svim  starosnim uzrastima vidjelo se to po ovom koncertu.

Svojim hitovima i repertoarom  u kombinaciji sa sevdalinkama , ilahijama i kasidama Muzaferija je  napravio  jako dobro atmosferu i ovo je sigurno jedan od događaja koji će se dugo pamtiti u Žepču. 

Koncert  je započeo svojim najnovijim  hitom  „Džehva „ s kojim je ujedno i završio  ovaj  svojevrstan glszbeni  spektakl .Na kraju glazbenik   je iskazao svoju zahvalnost publici  i organizatoru .

U znak zahvalnosti za predivno glazbeno  veče,  Muzaferiji  je  poklonjen   „Ilhamijin Zbornik „  djelo  žepačkog Preporoda.

Ovaj događaj  pokazao  je da se publika, nakon dužeg vremena  prevedenog u izolaciji koju je uzrokovala korona virus  zaželjela  druženja  i pjesme. Koncertom u Žepču započela je Arminova   velika   turneja.

Nakon Žepča publika ga s nestrpljenjem očekuje u Brčkom, Bužimu, Visokom, Zvorniku, te u Bursi i Istanbulu u Turskoj.

R.A