Dragi učenici, poštovani roditelji, prosvjetni djelatnici, stručni suradnici i pomoćno- tehničko osoblje u nastavi, čestitam Vam početak nove školske 2021/2022. godine.

Nova školska godina, hvala Bogu započinje u učionicama s punim kapacitetima, iako je i dalje pandemija korona virusa koja nalaže poštivanje propisanih mjera.
Svakoj novoj školskoj godini se treba radovati i krenuti s puno entuzijazma, nade i volje za stjecanje novih i utvrđivanje ranije stečenih znanja.

Dragi učenici, novi izazovi su pred vama. Vjerujem da ćete s osmijehom na licu uz trud i predanost, sve svoje obveze uspješno rješavati. Neka vaše škole budu posebno mjesto novih znanja i novih prijateljstava.

Osobito mnogo uspjeha želim prvašićima koji dolaskom u školske klupe započinju novi dio svoga djetinjstva, stjecanje znanja, obrazovanja i moralnog odgoja za sigurniju i sretniju budućnost.

Poštovani roditelji, čestitam i Vama, sa željom da se ispune sva Vaša očekivanja i sve Vaše nade, uz mnogo strpljenja i razumijevanja za vaše školarce i cjelokupni obrazovni proces.

Cijenjeni prosvjetni djelatnici, nova školska godina je veliki izazov i ispit za našu odgovornost i ponašanje. Zahvaljujem svima Vama koji ste pridržavajući se propisanih epidemioloških mjera, prilagođavajući se brojnim novim pravilima, hrabro prihvatili izazov prenošenja znanja i odgoja. Vjerujem kako ćete svojim svakodnevnim primjerima, osim obrazovanja učenicima prenijeti i ukazati na važnost lijepog odgoja i druge nematerijalne vrijednosti.

Još jednom, svima želim da u školskoj godini pred nama čuvamo jedni druge i pomažemo jedni drugima! Sretnu i uspješnu novu školsku 2021/2022. godinu uz mnogo radosti i uspjeha!


Žepče, 3. rujna 2021.godine


Općinski načelnik
Mato Zovko, dipl.prav