Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

U Visokom uhićeno 15 osoba

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Tijekom izvođenja akcije obavljaju se pretresi na više lokacija na području općine Visoko i poduzimaju operativne i istražne aktivnosti te lišavanje slobode osoba koje se dovode u vezu sa zloupotrebom opojnih sredstava i nedozvoljenim držanjem vatrenog oružja, municije i eksplozivnih sredstava, te drugih krivičnih djela. 

Policija je tijekom pretresa pronašla mnogo materija i stvari koji se mogu dovesti u vezu sa zloupotrebom opojnih sredstava i izvršenjem više teških krivičnih djela koja su izvršena na području Visokog. 

Nakon brojnih ekscesa, tijekom kojih  su se desila dva oružana obračuna lokalnih kriminalaca, više pljački, pokušaji ubistva i drugih kriminalnih radnji, općinska uprava Visokog je prije nekoliko dana zatražila pojačanje policijskih aktivnosti koje su danas realizirane u širem obimu. 

Šire informacije o poduzetim aktivnostima Uprave policije MUP-a Zeničko-dobojskog kantona i Kantonalnog tužiteljstva  ZDK-a  bit će objavljene nakon saslušanja privedenih devet osoba u istražne prostorije Odjela kriminalističke policije MUPZDK-a.